Δήμος Θεσσαλονίκης

Δήλωση Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα

Δήλωση Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα
2023-11-27 19:06:56

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και την ομαλή μετάβαση στη νέα διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης οφείλω να δηλώσω τα εξής: ο ισχυρισμός περί απουσίας μου από το δημαρχείο που διακινείται επιμελώς από «κύκλους» είναι ψευδής. Ο κ. Αγγελούδης προσωπικά αλλά και οι συνεργάτες του, γνωρίζουν ότι βρίσκομαι καθημερινά στο δημαρχείο, όπως έπραττα καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου, προετοιμάζοντας το έδαφος, ανταποκρινόμενος στα καθήκοντά μου.

Αισθάνομαι την ανάγκη να υπενθυμίσω ότι οι εκλογές έχουν τελειώσει και ο ίδιος είναι ο μεγάλος νικητής. Δεν είμαστε πλέον αντίπαλοι. Και αν τα ψεύδη σε βάρος αντιπάλων, θεωρούνται θεμιτά από κάποιους στο πλαίσιο μιας προεκλογικής προσπάθειας, αξίζει να αναρωτηθούν όλοι ποια σκοπιμότητα υπηρετούν, εκτός από την αγωνία δημιουργίας εντυπώσεων που δήθεν αποκηρύττεται, αλλά καθολικά επιδιώκεται.

Επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να μην εκσφενδονίζω αορίστως ερωτήσεις, αλλά να δίνω απαντήσεις, άλλοτε σωστές, άλλοτε λάθος, αλλά πάντα από αφετηρία ειλικρινούς προσπάθειας, παραμένω στη διάθεση του νέου δημάρχου με πνεύμα συνεργασίας.

Του εύχομαι και δημοσίως υγεία και καλή δύναμη με αφορμή την ονομαστική του εορτή και κρατώ ως θετική τη διαβεβαίωση συνέχειας για όλα τα έργα που η απερχόμενη Διοίκηση έχει εξασφαλίσει για την πόλη. Αντιπαρέρχομαι τα επιμελώς αόριστα υπονοούμενα περί νομιμότητας που ο κ. Αγγελούδης γνωρίζει, ότι έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από όλες τις ελεγκτικές αρχές της Πολιτείας. Ως εκ τούτου, στο επόμενο διάστημα η Διοίκησή μας θα ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες που της αναλογούν χωρίς κανέναν αιφνιδιασμό, για έργα και δράσεις που θα κληροδοτήσει στη νέα Διοίκηση και φυσικά στη Θεσσαλονίκη και στους πολίτες της.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ