Συνεντεύξεις

Η πόλη δεν νοιάζεται για τις παρατάξεις αλλά αναζητά ανθρώπους που ασχολούνται σοβαρά για τα προβλήματα της

Η πόλη δεν νοιάζεται για τις παρατάξεις αλλά αναζητά ανθρώπους που ασχολούνται σοβαρά για τα προβλήματα της
Sat, 14 Jul 2018 07:10:06 +0000

Σημεία από τη συνέντευξη μου στο Πρακτορείο 104,9 FM με την Αναστασία Καρυπίδου:

  • Εδώ και πολύ καιρό στα διάφορα θέματα που προκύπτουν από την διοίκηση, οι 6 δημοτικοί σύμβουλοι διατυπώνουμε διαφορετική αλλά πάντα τεκμηριωμένη άποψη για το που θα πρέπει να στοχεύσει η διοίκηση για να βελτιώσει την καθημερινότητα του πολίτη.
  • Υπάρχει ένα τοίχος από τη διοίκηση, μια προσπάθεια να μην συζητιούνται τα θέματα που θέτουμε. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό τα θέματα αυτά να συζητιούνται προς όφελος των πολίτων αλλά και της ίδιας της διοίκησης.
  • Δεν υπάρχει δράση από τη διοίκηση, αλλά δεν υπάρχει και αντίδραση από την αντιπολίτευση. Η διοίκηση έχει μείνει πολύ πίσω στις δράσεις που οφείλει να κάνει ενώ έχουμε έλλειμα στην μείζονα και ελάσσονα αντιπολίτευση.
  • Το 2010 η Πρωτοβουλία εξελέγη με 300 ψήφους διαφορά, ενώ το 2014 η ίδια παράταξη με τη συμμετοχή των 4 εκ των 6 που ήμασταν χθες στη συνέντευξη τύπου, κέρδισε με 20.000 ψήφους διαφορά. Αυτή η τεράστια απόκλιση αποδεικνύει την καλή δουλειά που κάναμε η οποία επιβεβαιώθηκε από τους συμπολίτες μας στην κάλπη. Με την ίδια μεθοδικότητα συνεχίζουμε τώρα και οι 6, διατυπώνοντας τεκμηριωμένες απόψεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.
  • Η διοίκηση καταρρέει, με βάση τα δημοσκοπικά ευρήματα, αλλά και από την αίσθηση στην πόλη ότι έχουμε μείνει πάρα πολύ πίσω και δεν υπάρχει προσπάθεια βελτίωσης της κατάστασης.
  • Η πόλη δεν νοιάζεται για τις παρατάξεις, για τον αρχηγό ή τον υπαρχηγό αλλά αναζητεί να νιώσει πως κάποιοι άνθρωποι ασχολούνται σοβαρά μαζί της και τα προβλήματα της.
  • Έχει σημασία να διαμορφωθούν θέσεις, προτάσεις και εισηγήσεις με πολύ συγκεκριμένη και τεκμηριωμένη στόχευση και να βρεθούν οι άνθρωποι που θα τα εφαρμόσουν.

https://youtu.be/1QsRfHEkZ74


Video

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Σχόλια