Συνεντεύξεις

Αν δεν είχα αντιρρήσεις για επιλογές του Δημάρχου αυτή τη στιγμή θα είχα κι εγώ μια θέση στη διοίκηση του

Αν δεν είχα αντιρρήσεις για  επιλογές του Δημάρχου αυτή τη στιγμή θα είχα κι εγώ μια θέση στη διοίκηση του
Sun, 15 Jul 2018 06:35:58 +0000

Σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης μου:

  • Καταρχάς να πω ότι εγώ προσωπικά αν δεν είχα κάποιες αντιρρήσεις για συγκεκριμένες επιλογές του Δημάρχου αυτή τη στιγμή θα είχα μια θέση στη διοίκηση του. Άρα το ζητούμενο δεν είναι λες κάποια πράγματα αφότου έχεις φύγει , είναι αν τα λες αυτά  στο Γ. Μπουτάρη όταν είσαι διοίκηση. Αρα κάπως αντίστροφα έχει παιχθεί η ιστορία. Όσοι κατά καιρούς του έλεγαν “όχι" έπρεπε να βγουν από το τρένο. Η αίσθηση που έχει δoθεί στην πόλη είναι ότι η διοίκηση του Μπουτάρη είναι μια μονοπρόσωπη ΕΠΕ, αυτή του Γ. Μπουτάρη, έχουμε ένα star system και βάση αυτού γίνονται οι επιλογές του όσο αφορά την πολιτική αλλά και όσο αφορά τα πρόσωπα που είναι δίπλα του που είναι πλέον όλοι "yes men"
  • Οι θέσεις μου είναι σταθερές για αυτό βρίσκομαι εκτός.
  • Για το θέμα διαχείρισης των αρχαιοτήτων της Βενιζέλου δικαιώθηκα 100%  όταν ακόμη και σήμερα 3 χρόνια μετά ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση, όταν το κέντρο της πόλης είναι εκτός της λειτουργίας του ΜΕΤΡΟ που θέλω να πιστεύω ότι θα ξεκινήσει το 2020/21, όταν μιλάμε για κόστη άνω των 50 εκατ. ευρώ για το σταθμό της Βενιζέλου, όταν κανένας πλέον δε μιλάει για "αρχαιολογική πλάζα", όταν δεν έχει γίνει η μελέτη που είχε υποσχεθεί να προετοιμάσει ο Γ. Μπουτάρης ο δήμος.
  • Ο δημότης της πόλης θέλει να ακούσει μια σωστή περιγραφή των προβλημάτων και μια εμπεριστατωμένη πρόταση για το πως θα λυθούν αυτά.
  • Οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους που επιλέγει η πόλη. Έχουν παρέλθει τα χρόνια στα οποία τα κόμματα υπεδείκνυαν υποψήφιους, δίνοντας το περίφημο χρίσμα. Οι δημότες πλέον επιλέγουν υποψηφίους που έχουν ένα αυτοδιοικητικό λόγο και πρόταση

https://youtu.be/laXCUTQNe8Y


Video

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Σχόλια