Δήμος Θεσσαλονίκης

Επειγόντως μαθήματα ιστορίας και γεωγραφίας στον κύριο Μπουτάρη.

Επειγόντως μαθήματα ιστορίας και γεωγραφίας στον κύριο Μπουτάρη.
Fri, 20 Jul 2018 15:28:57 +0000
Ειλικρινά δεν ξέρω από πού να αρχίσω και που να τελειώσω με τη χθεσινή συνέντευξη του στο TV100.
  • Το ότι χαρακτηρίζει μια από τις πιο ατιμωτικές συμφωνίες για τη χώρα μας, ως «αξιέπαινη προσπάθεια»; Όταν ο κόσμος ολόκληρης της χώρας βράζει από θυμό, ο Δήμαρχος της πρωτεύουσας της Μακεδονίας θεωρεί ότι είμαστε τυχεροί που δεν μας κήρυξαν πόλεμο τα Σκόπια!
  • Το ότι εξομοιώνει τη Β. Ιρλανδία, Β. Κορέα και Β. Βιετνάμ με την Ελλάδα και τα Σκόπια; Συγκρίνει δηλ. χώρες που διασπάστηκαν, μέσω εμφυλίου πολέμου,  ή πολιτικών λόγων, αλλά έχουν την ίδια εθνικότητα, γλώσσα, θρησκεία, και ιστορία, είναι ίδιοι λαοί, με δύο γειτονικές, αλλά τελείως διαφορετικές χώρες!
  • Το ότι χώρα Βόρειο Βιετνάμ δεν υπάρχει από το 1976;
Μάλλον ο κ. Δήμαρχος χρειάζεται επειγόντως μαθήματα ιστορίας και γεωγραφίας!
 
Ό,τι είναι Βόρειο και Νότιο δεν αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!
 
Όσον αφορά την απαξιωτική δήλωση του για τους 6 Δημοτικούς Συμβούλους που «τόλμησαν» και εξέφρασαν θέσεις διαφορετικές από αυτές της Δημοτικής Αρχής έχω να πω τα εξής:
 
Ο καθένας ορίζει συνεργάτες και πολιτικές, και πορεύεται όπως κρίνει καλύτερα. Όμως, τα αυτοδιοικητικά θέματα παραμένουν άλυτα, τα προβλήματα της πόλης συσσωρεύονται μαζί με τα σκουπίδια που μας έχουν πνίξει!
 
Για αυτά τα ζητήματα απευθυνόμαστε στον κ. Δήμαρχο. Εκτός αν ξεχνά ότι είναι ακόμα Δήμαρχος και όχι ένας υποψήφιος Δήμαρχος!
 
Γιατί εδώ και πολύ καιρό κωφεύει σε όσες φωνές δεν ταιριάζουν με τη δική του. Εδώ και πολύ καιρό, ίσως από τότε που το «αλάτι πάγωσε», έχει σταματήσει να αφουγκράζεται το λαό της πόλης μας. Εδώ και πολύ καιρό καταψηφίζει και αποδοκιμάζει κάθε προσπάθεια που γίνεται στα πλαίσια του Δημοτικού συμβουλίου.
 
Μέχρι να απαντήσει:
  • Τί έχει γίνει με το ΣΜΑ (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων).
  • Πόσους εργαζόμενους τελικά χρειάζεται στην καθαριότητα και πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των σκουπιδιών.
  • Πόσο λειτουργικό και αποτελεσματικό είναι το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης Thesi.
  • Τί γίνεται με τον ΟΑΣΘ.
  • Μέχρι να ζητήσει συγνώμη από τους δημότες για τον τρόπο που χειρίστηκε το σταθμό ΜΕΤΡΟ στη Βενιζέλου, το χρόνο και τα χρήματα που κατασπαταλήθηκαν και
  • Μέχρι επιτέλους να αποφασίσει ότι διοικεί το Δήμο και δε θα πετάει απλά πιασάρικες ατάκες.
Μέχρι να γίνουν όλα αυτά, εγώ θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά για την οποία εκλέχθηκα! Θα συνεχίσω να αναδεικνύω τα προβλήματα, θα συνεχίσω να προτείνω λύσεις, θα συνεχίσω να φέρνω τη Δημοτική Αρχή στη δύσκολη θέση να απαντά για όλα όσα ΔΕΝ κάνει.
 
Και δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό σε αυτό κύριε Δήμαρχε.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Σχόλια