Συνεντεύξεις

Συνέντευξη στο Focus 103.6 FM στο περίπτερο 16 της ΔΕΘ

Συνέντευξη στο Focus 103.6 FM στο περίπτερο 16 της ΔΕΘ
2018-09-17 10:00:19

Στη συνέντευξη μου στο Focus FM ανέφερα ότι «από τη φετινή ΔΕΘ, με εντυπωσίασε περισσότερο το περίπτερο 12 της ψηφιακής οικονομίας, των startups, της καινοτομίας, των επιχειρήσεων των νέων μας. Βλέπουμε ότι υπάρχει μια Ελλάδα που παράγει. Ιδιαίτερα τώρα που έχουμε την 4η βιομηχανική επανάσταση υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε αυτό το άλμα αξιοποιώντας αυτή την τεχνολογία για να έχουμε ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.

Οι Έλληνες είμαστε εξαιρετικά επινοητικοί, ιδιαίτερα ικανοί στην δημιουργία και ταιριάζει αυτό το είδος της ανάπτυξης στη νοοτροπία του Έλληνα και στην ευφυϊα του».

Στην ερώτηση για τις εντυπώσεις μου από την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, δήλωσα ότι «ήταν ένας εξαιρετικά καλά δομημένος λόγος, δείχνει ότι έχει δουλέψει εξαιρετικά όλο το πνεύμα της πρότασης του για την επόμενη μέρα της διακυβέρνησης του. Νομίζω ότι ήταν μια εξαιρετικά τεκμηριωμένη ομιλία σε μένα και πολλούς άλλους έδωσε την αισιοδοξία ότι πάμε σε ένα καλύτερο αύριο».

Αναφορικά για τις ελλείψεις της πόλης μας δήλωσα ότι «η Θεσσαλονίκη είναι ουσιαστικά ίδια με πέρυσι και πρόπερσι, δεν γιορτάζουμε κάτι καινούριο. Έχουμε την ελπίδα με το αεροδρόμιο που ξεκίνησε και θέλω να πιστεύω του χρόνου να είναι καλύτερο, το λιμάνι που ξεκινάει αλλά αυτά που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα μας και την ποιότητα ζωής είναι λίγο-πολύ τα ίδια. Και αυτό εμένα με θλίβει διότι η πόλη δεν παρουσιάζει μια συγκεκριμένη βελτίωση και δεν έχουμε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα βελτίωσης στους τομείς που τόσο υποφέρει».


Video

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Σχόλια