Συνεντεύξεις

Στην εκπομπή «Μέσα σε όλα» με τη Φένια Κλιάτση στη Βεργίνα Τηλεόραση

Στην εκπομπή «Μέσα σε όλα» με τη Φένια Κλιάτση στη Βεργίνα Τηλεόραση
2018-09-25 10:52:13

Στην εκπομπή «Μέσα σε όλα» με τη Φένια Κλιάτση στη Βεργίνα Τηλεόραση, συζητήσαμε μεταξύ άλλων και για την καινούργια ατζέντα που χρειάζεται η Θεσσαλονίκη:

«Το τελευταίο μεγάλο remake της Θεσσαλονίκης ήταν το 1997 στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, πριν 21 χρόνια. Τότε για τελευταία φορά μπήκαν σε κάποια βάση μελλοντικά πλάνα για το πως η πόλη μας θα έμπαινε στον 21ο αιώνα. Είναι πλέον ανάγκη να γεννηθεί το καινούργιο, να δημιουργηθεί μια νέα ατζέντα για την πόλη. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος».

Σχετικά με την κατάσταση του 5ου Λυκείου στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και την κατάληψη που έκαναν μαθητές και γονείς, ανέφερα ότι, «σήμερα κάνοντας την πρωινή μου βόλτα με το ποδήλατο πέρασα από την περιοχή, και το σχολείο το οποίο στεγάζεται εδώ και χρόνια σε προκατασκευασμένα κουτιά (kibo), σαν αυτά που χρησιμοποιούμε στα εργοτάξια. Τα παιδιά και οι γονείς τους θεωρώντας ότι πρέπει να έχουν ένα καλύτερο περιβάλλον προχώρησαν σε κατάληψη του χώρου προσπαθώντας να πιέσουν για να βρεθεί μια λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα, με το οποίο μάλλον κανείς δεν ασχολείται».


Video

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Σχόλια