Ο Μίκης Θεοδωράκης στο Jukebox του Κωνσταντίνου Ζέρβα (VIDEO)

Με μουσική του Μίκη Θεοδωράκη από το Jukebox που αποτελεί οικογενειακό κειμήλιο και έχει γραφείο του, υποδέχθηκε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, τους δημάρχους Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου, Νεάπολης – Συκεών Σίμο Δανιηλίδη και Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη.
Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης
Αντικείμενο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, είναι να συζητηθεί το ζήτημα της απόδοσης τιμής στον Μίκη Θεοδωράκη μέσα και από την πρόταση την οποία κατέθεσε ο κ. Ζέρβας για μετονομασία της οδού Λαγκαδά, που διατρέχει τους τέσσερις δήμους, σε Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη.
Όπως είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, το 45αρι δισκάκι το οποίο τοποθέτησε στο Jukebox και έπαιζε το γνωστό τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη “βράχο – βράχο”, είναι αυθεντικό της εποχής και δώρο του πατέρα του προς την μητέρα του.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του GRTimes.gr:








