Δημοσιεύματα

«ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»: Πρώτη οργανωτική συνάντηση Ζέρβα με στελέχη του συνδυασμού

«ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»: Πρώτη οργανωτική συνάντηση Ζέρβα με στελέχη του συνδυασμού
2023-01-14 17:48:23

Την πρώτη οργανωτική συνάντηση με τα στελέχη που έχει ήδη ανακοινωθεί πως συμμετέχουν στον συνδυασμό «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» είχε αργά χτες (13/01) το απόγευμα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι η παράταξή του βαδίζει με σχέδιο, συγκρότηση και αυξημένη ετοιμότητα στον δρόμο προς τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Ζέρβας απευθύνθηκε με ομιλία του στα στελέχη του συνδυασμού, παρουσιάζοντας από τη μία πλευρά βασικούς άξονες του δημοτικού έργου που έχει παραχθεί και από την άλλη πλευρά τις κεντρικές κατευθύνσεις του προγράμματος για την επόμενη πενταετία. 

Ο ίδιος επεσήμανε ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν πλέον κάθε λόγο να βλέπουν την επόμενη μέρα με αισιοδοξία, αφού μετά από τη δουλειά που έγινε τα προηγούμενα τρεισήμισι χρόνια η πόλη έχει ήδη αρχίσει να καταγράφει επιτυχίες και να πετυχαίνει διακρίσεις –ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο- σε κρίσιμους τομείς, όπως ενδεικτικά στον τουρισμό και στις επενδύσεις. Ξεχωριστή αναφορά έκανε ο κ. Ζέρβας στα έργα υποδομής που ολοκληρώνονται, δημιουργώντας νέες αναπτυξιακές δυνατότητες για την πόλη, αλλά και στις παρεμβάσεις που υλοποιούνται από τον Δήμο σε κάθε γειτονιά, για να εξασφαλιστεί μια καλύτερη καθημερινότητα για κάθε Θεσσαλονικιό.

«Η Θεσσαλονίκη πάνω από όλα»

«Η Θεσσαλονίκη πάνω από όλα» είναι η φιλοσοφία επάνω στην οποία στηρίζεται η συνέχιση της αυτοδιοικητικής προσπάθειας, όπως κατέστη σαφές κατά τη χτεσινή συνάντηση, με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα να ζητά από όλους πολλή και συστηματική δουλειά για τη Θεσσαλονίκη.

Τη συνάντηση απασχόλησαν κατά κύριο λόγο οργανωτικά θέματα καθώς και ζητήματα στρατηγικής.

πηγή: typosthes.gr

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ